Stichting Montferland Cultuurfonds

Stichting Montferland Cultuurfonds stelt zich ten doel: Het bevorderen van Kunst en Muziek in de regio Oost-Gelderland.

 

Wat doet het Montferland Cultuurfonds?

Zij heeft als basis de Montferlandse regio en organiseert concerten met ambitieuze musici op fraaie locaties.

 

De stichting startte haar activiteiten met 3 fraaie concerten in  augustus 2007. Inmiddels zijn er tal van concerten in de regio gevolgd zoals u kunt nagaan in de 'Concerthistorie'

 

Foto: Boetselaersborg in 's-Heerenberg
Foto: Boetselaersborg in 's-Heerenberg

Zowel gerenommeerde solisten en ensembles als ambitieuze startende jonge solisten traden op in de door het cultuurfonds georganiseerde concerten. Zo waren solisten als Ronald Brautigam, Wibi Soerjadi, Emmy Verhey, Liza Ferschtman en vele andere beroemdheden al eens te gast en hebben jongere solisten als Mirte de Kok en Razvan Stoica, Iwona Sobotka en Rafal Bartminski meerdere optredens gekend op de door het cultuurfonds georganiseerde concerten.

 

Het Montferland Cultuurfonds organiseerde deze concerten met orkesten als o.m. het Oostgelders Symfonieorkest, Van Wassenaer Consort, Beethoven Academy Orchestra, Twents Kamerorkest en Kamerata Stradivarius. Ook tijdens de Montferland Jazz Nights in ‘s-Heerenberg traden bekende musici op als Mathilde Santing, Cuby & the Blizzards en de wereldberoemde gitarist Jan Akkerman.

Ensembles bij ons te gast

Hoofdsponsor

ANBI

RSIN: 817797968

DOWNLOADS

Logo MCF (EPS)